Booking

Book din stand i dag!


Generelle bestemmelser omkring standene

For at give mere dynamik, åbenhed og liv, er der i år ikke standvægge på messen. Alle opfordres i den forbindelse til at tage hensyn til og interagere positivt med nabostandene, således at vi får en positiv forbrugeroplevelse.

Husk, det er i hele messens interesse at standene bliver interessante, flotte og en oplevelse at besøge. Man er fri til at designe sin egen stand, som man ønsker, vi gør dog opmærksom på, at der ikke må skrues, sømmes i, eller klistres noget på gulvet. Hvis man gerne vil bruge gulvtæppe, skal dette være godkendt til messebrug hos myndighederne.

Messeledelsen indskærper, at det påhviler den enkelte messedeltager at indhente nødvendige tilladelser til specifikke aktiviteter på standen (f.eks. salg af levnedsmidler) og at vi forbeholder os ret til at håndhæve generelle sikkerhedsbestemmelser.  


Husk, hvis du har behov for ekstra strøm på standen skal dette aftales og bestilles hos messearrangørerne. Ekstra strøm afregnes særskilt.

Kontakt Morten Hass Augustsen på tlf. 40 73 50 85


Send dit logo til os

Husk at sende dit logo (jpeg, tiff eller psd) til kontakt@vestmessen.dk


Bestil tilkøb

Har du ikke fået bestilt bord-stole-sæt eller forplejning på messedagene, så kan du gøre det frem til at den 30. oktober 2015. Bestil tilkøb


Hal A

Indendørs stande Hal A
Klik på kortet for større version

Standoversigt hal a

Hal B

Indendørs stande Hal B
Klik på kortet for større version

Udendørs

Udendørs stande
klik på kortet for større version